Xocolatada i activitats contra la desnutrició infantil a Ciutat Meridiana

Cada dia, centenars de nens de Ciutat Meridiana, i altres barris del districte, són víctimes de la crisi en un dels àmbits que més necessiten per al seu desenvolupament, l’alimentació.

Molts d’ells viuen amb el que recullen els seus pares en els contenidors, i alguns només del que mengen a l’escola, moltes vegades pagats pels propis professors, farts de veure com els seus alumnes es maregen a classe i fins i tot han arribat a perdre el coneixement.

És per això que la Coodinadora d’Assemblees Populars de Nou Barris ha posat en marxa una campanya permanent, en col·laboració directa amb l’Associació de Veïns de Ciutat Meridana, de recollida d’aliments per a pal·liar en la mesura del possible l’abandonament de les institucions cap nostres companys i veïns de la zona nord. Per poder cedir aliments truca al 600.655.974 o envia un mail a 15mnoubarris@gmail.com i anem a buscar-los.

A més, com a part d’aquesta campanya, l’assemblea ha organitzat per al dia dels Innocents -28 de desembre- una tarda per els/les infants de tot Nou Barris a la Plaça Roja de Ciutat Meridiana (L11 Torre Baró) amb activitats, música i una xocolatada en la qual col·laboraran diversos comerços del barri i on et demanem la teva ajuda per recollir llet, xocolata en pols i alguna cosa perquè puguin acompanyar.

També hi haurà un punt de recollida d’aliments i joguines per cedir a l’Associació de Veïns de Ciutat Meridiana, així com als grups que treballen en aquesta zona, per poder ser distribuïts entre les famílies.

28 de desembre de 2012 – 16:30
Plaza Roja (Ciutat Meridiana)

Esta entrada fue publicada en Convocatories y etiquetada , , , , . Guarda el enlace permanente.

Una respuesta a Xocolatada i activitats contra la desnutrició infantil a Ciutat Meridiana

  1. Pingback: Xocolatada i activitats contra la desnutrició infantil a Ciutat Meridiana | Associació 500×20

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s